2012 - noi suntem sfârșitul lumii voastre

(RMGC, FMI, BOR, BCE, Jandarmerie, Guverne, prostituție publicitară...)
Ieri am aflat că Naumovici, un personaj care are un rol central în mizerabila campanie publicitară pentru Gold Corporation și-a însușit sloganul "2012 - noi suntem sfârșitul lumii voastre" ce circula de câteva zile prin Piata Universitatii.
Nu sunt nicidecum vreun adept al proprietății intelectuale, dar aș vrea doar să precizez că acel slogan se referă exact la sfârșitul lumii lui Naumovici și a spiritului partidului cu iz corporate pe care vrea să-l înființeze. Se referă la sfârșitul unei întregi paradigme, a capitalismului târziu - neoliberalism, imperialism financiar, corporatocratie - inclusiv a Gold Corporation...
Se referă și la sfârșitul unui mod de a fi, a subiectivitatii corporate - competitive, oportuniste, ipocrite, "eficiente", individualiste - produsă de această  paradigmă a suprematiei economicului pe care Naumovici și noua mișcare "Împreună 2012" o reprezintă perfect.
Ca să fie clara disocierea de mesajul noii mișcări, aici se poate vedea o poziționare mai veche despre subiectul Rosia Montana și despre politica Românească:
http://www.criticatac.ro/9912/intalnirea-cu-presedintele-unei-romanii-disparute-undeva-intre-fmi-si-gold-corporation/