Candidatul la Presedentie multumeste echipei Pavilion Unicredit

Multumim Razvan Ion si devotatei lui echipe de la Pavilion Unicredit, fara de care Lucrarea Candidatului nu ar fi fost posibila. Aseara am asistat la un foarte bun exemplu de voluntariat, acum in anul voluntariatului - director de centru artistic care declanseaza si participa benevol, pe gratis, in lucrarea-spectacol a artistilor invitati, mobilizandu-si cu o mana de fier întreaga echipa pentru buna desfasurare a lucrurilor.

A fost foarte frumos. Ne-am distrat de minune chiar si fara sampaniile Dorato cu care venisem sa sarbatorim si de care am fost agresiv dar justificat deposedati. Justificat pentru ca acestea au fost necesare in punctul culminant al lucrarii-performance, cand, in mod dramatic, fantastica echipa de la Pavilion, la indemnul conducatorului, le-a aruncat peste un automobil in mers, in pasajul de vis-a-vis.

Cineva spunea in engleza ieri: "The only political thing here is their haircuts." Cred totusi ca nu are dreptate daca luam in considerare ca tot excesul de zel, daruirea si chiar violenta cu care Razvan Ion si echipa Pavilion Unicredit au protejat inca de la intrare arta critica si politica din interior are ceva politic in sine. Ca o adevarata gazda, Razvan Ion şi-a arogat dreptul suveran de a decide cine are acces si cine nu in propria casa, cum foarte frumos s-a exprimat ieri despre Pavilion Unicredit.

Una peste alta a fost extraordinar, un real succes, mult peste asteptari. Va mulţumesc inca o data din suflet tuturor celor care ati contribuit aseara la Lucrarea-Performance a Candidatului.

Candidatul la Presedintie